SELSKABER

For virksomheder og private

Dit næste selskab

Læs mere

Dit selskab

Vi kan have 20-160 spisende og 300 gæster til fest og vi er sikre på at vi kan skabe en unik atmosfære for jeres selskab.

Kontakt os

Catering?

Læs mere

Catering?

Om vi skal leverer maden eller ej er helt op til jer. Vi sørge for at rammerne er perfekte.

Læs mere

Kontakt

Se her

Kontakt

Ring til os på 42 90 90 17 eller tryk på knappen nedenfor og udfyld formularen.

Kontakt os

Hvorfor vælge Clemens Bar?

Vil du høre mere?

De perfekte rammer

Dit næste selskab

På Clemens Bar kan vi have fra 20-160 spisende gæster, og 300 gæster til fest. Vi skaber en unik atmosfære for jeres selskab, hvor hyggen og kvaliteten er i højsæde. Vores største fordel er, at vi kan huse det hele under ét tag. Dvs. Hvor man tidligere oplever, at skulle ”flytte” sine gæster til en ny lokation, når festen skal skydes i gang – er I allerede midt i herligheden på Clemens Bar. På madfronten arbejder vi sammen med flere af byens bedste restauranter, således vi kan skræddersy en menu, som passer netop til jeres ønsker og behov.

Vi har stor erfaring med alt fra sommerfester, julefrokoster, receptioner, fødselsdag, polterabender, arrangementer for sportsklubber og meget, meget mere.

Kontakt os

Mad?

Skal vi stå for catering?

Vi kan stå for den totale løsning, hvor vi både sørger for mad og drikke! Men har du selv mulighed for at lave maden, eller ønsker at købe den et andet sted, end hos os. Er vi meget åbne overfor denne løsning. Vi sørger selvfølgelig stadigvæk for rammerne er indbydende og en festlig aften til jer.

menu forslag

Kontakt

Dit næste selskab?

Hvad enten det skal være firmafest, julefrokost, fødselsdag eller noget fjerde, så kan du booke dit arrangement på Clemens Bar ved at udfylde nedenstående formular.

Har du uddybende spørgsmål eller forespørgsler, så kontakt os på 42 90 90 17 eller kontakt@clemensbar.dk.